PIZZO

PIZZO Pizzo

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1000 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzo. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 19:32 Normaal nooit geen problemen gehad maar nu bestelde ik 2 boxxen en er waren geen frieten bij . We kregen dus enkel vlees . Dit is wel jammer gezien we nooit problemen hebben gehad hier .
12 mei 2022 om 7:25 Lekker eten, meer dan genoeg Snelle en vriendelijke levering. Positief!
8 mei 2022 om 3:47 Besteld om 16.57 maar aangeduid dat het om 19 uur moest geleverd worden. Dit is ook gebeurt. Heerlijk lekkere kapsalon gegeten. Blij dat ze terug open zijn
1 mrt 2022 om 21:36 We deden een bestelling op dinsdagavond. Dit zou een rustige dag moeten zijn maar toch hebben we 75 min moeten wachten op onze bestelling. Frieten waren koud. Nog geen excuses voor het lange wachten. Zeker niet de eerste keer!
1 mrt 2022 om 10:19 zoals gewoonlijk, alles perfect in orde. zeker een aanrader voor de Pizza's :)
23 feb 2022 om 20:18 Top! Super lekker, heel vriendelijk. Kapsalon heel lekker Pizza super lekker En pitabrood groot heel lekker en groot en goed gevuld. Top!
22 feb 2022 om 17:51 Alles was perfect. Het was zeer smakelijk. Zeer lekkere smaak. Perfecte bezorging. Niet laat en ook niet te vroeg. Ik zal bij pizzo blijven bestellen! ZEKER een aanrader! Het was zeer warm aangekomen! De bezorger was ook zeer vriendelijk!
20 feb 2022 om 22:31 Lekker en niet te vettig. vlees rijkelijks aanwezig, kapsalon mocht iets meer frieten hebben. Verder top!
20 feb 2022 om 13:32 Het is eten was kei lekker en warm! De bezorger was ook kei vriendelijk! Hier ga ik vaker bestellen het is echt een aanrader!
8 feb 2022 om 19:35 Meer dan een uur te laat. Koude frieten, en verbrand vlees. De eerste maar laatste keer!